Qui som?

Naix al poble una associació sense ànim de lucre, anomenada:

«AMICS DE LA TORRE DE MUSSA DE BENIFAIÓ».

Aquesta Associació, solament té, un objectiu, fonamental: Col.laborar amb les institucions en la restauracion de la nostra Torre de Mussa, emblema de Benifaió.

Com a associació, i activitats culturals, previstes, és la de donar a conèixer, la història, dels nostres monuments, com la torre de la plaça, el mosaic, l’església, però especialment «la nostra torres de mussa», que com ja sabeu, és un edifici, registrat en la conselleria de cultura: amb la categoria de monument del patrimoni cultural valencià, així com el seu entorn, segons ordre del 31 de maig de 2005.

La nostra Intenció, és l’apropar, a la població, i sobretot als nens, a la Torre, realitzant, activitats, Culturals, i donant a conèixer la Història, (Com vivien els nostres avantpassats), xerrades d’experts, de com a evolucionat la nostra població, a través de l’agricultura, i Indústria, personatges, importants de la Població. etc.

Per estar associat, solament es necessita voler que la nostra Torre de Mussa, no desaparegui, tot associat tindrà dret a opinar, i col·laborar. Les aportacions seran sempre voluntàries, i aniran destinades a la restauració, de la Torre, i poder gaudir d’una bellesa abandonada, amb la possibilitat de desaparició….

Volem des d’aquesta espai, donar les gràcies a tots els ciutadans de Benifaió per tot el recolçament que ens han donat, i el suport, i il·lusió, que han compartit amb nosaltres, per una labor, que sabem va en benefici de BENIFAIÓ, de tots els ciutadans sense excepció. I que els components, de la mateixa som voluntaris, i només ens beneficiem, del poder realitzar un projecte, que algun dia els nostres fills o néts podran gaudir en plenitud.

Gràcies a Benifaió, i estem a la vostra disposició en:

ASSOCIACIÓ D’AMICS DE LA TORRE DE MUSSA

Just in a couple of clicks of your mouse. Once you compose an essay, you wish to pay attention to the smallest detail because otherwise, your whole effort may be for nothing. If you wish to college essay writers Here and our writers will offer help. Therefore, if you’re unsure whether to compose a newspaper or otherwise not, bear in mind that it may turn the scales to your advantage

DE BENIFAÓ

e-mail: torremussa@benifaio.org

Buscans en Facebook: Torre de Mussa de Benifaió